A kézműves táblás csokoládé különleges összetevői miatt lesz ellenállhatatlan.
Termékeimhez csak kiváló minőségű csokoládé alapanyagot használok, saját készítésű bonbon töltelékeket, általam pirított szórt magvakat, továbbá liofilizált gyümölcsöket. Természetesen megtalálható a gyermekek kedvence, a ruby csokoládé és a „szőke” gold csokoládé, illetve a csokinyalókák is.
A csokoládék frissen készülnek, tartósítószert és adalékanyagokat nem tartalmaznak. Minden édesség a megrendelést követően frissen készül.
Termékpalettám folyamatosan bővül, mindig kísérletezem újabb és újabb ízekkel és töltelékekkel. Lepd meg magad vagy rokonaid, kedvesed, munkatársaid, vagy bárkit a környezetedben, hogy örömöt okozz nekik egy falat varázslattal!:)
Nézz szét termékeim között:
A karamellrajongók kedvencévé válhat a „szőke csokoládé” vajkaramellás ízvilággal.
A bopp tasak 8 darab csokoládé falatot rejt magában.
A karamellrajongók kedvencévé válhat a „szőke csokoládé” vajkaramellás ízvilággal, mely mindenkit rabul ejt:)
A hozzáadott cukor nélkül készült tejcsokoládé falatok pirított mogyoróval, mandulaszelettel és a hozzáadott cukor nélkül készült étcsokoládé falatok liofilizált eperrel és málnával szórva. A bopp tasakban a csokoládé falatok 8 darabos kiszerelésben rendelhetőek.
Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé, liofilizált málna és az eper párosítása visszahozza a nyári napsütés hangulatát.
Nyomokban tejet tartalmazhat. Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
A celofán tasak 8 darab csokoládé falatot rejt magába.
Azért, hogy ne csak nyáron élvezhessük a friss málna és az eper ízét, megalkottam egy igazán gyümölcsös táblás csokoládét. A liofilizált málna, az eper és a hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé tökéletes párosítása visszahozza a nyári napsütés hangulatát.
Két szóval fogalmazva klasszikus és ellenállhatatlan! Az édesítőszerrel készült étcsokoládé és a pirított egész piemonti mogyorószemek párosítása mindenkit elvarázsol.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Ha nem szereted az étcsokoládét, akkor remek választás az édesítőszerrel készült tejcsokoládé és a pirított egész piemonti mogyorószemek varázslata.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
A tej, a fehér és az étcsokoládé után a negyedik típusú csokoládé a Ruby. Ez az újfajta, rózsaszín, mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül készült gyümölcsös ízű csokoládé elsősorban a kislányok kedvenc édessége. Minden egyes csokoládé falatot robbanós tejcsokoládés cukorkával varázsolok még ellenállhatatlanabbá.
A tej, a fehér és az étcsokoládé után a negyedik típusú csokoládé a Ruby. Ez az újfajta, rózsaszín, mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül készült gyümölcsös ízű csokoládé elsősorban a kislányok kedvenc édessége. Minden egyes falatot robbanós tejcsokoládés cukorkával varázsolok még ellenállhatatlanabbá.