A citrom savanykás íze és a pirított mák roppanósága a hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé burokba rejtve.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
12-18 fok között, száraz, hűvös helyen a termék eltarthatósága: 5 hét
(celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során esetlegesen felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
Az ellenállhatatlan selymesen lágy és intenzív piemonti mogyoró paszta és az édesítőszerrel készült csokoládé ízkombinációja tejcsokoládé burokba zárva.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 12 hét
(celofán tasakban történő rendelés esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
Az étcsokoládé burokba édesítőszerrel készült csokoládéból és barackpálinkából készített csokoládé ganachet rejtettem.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Természetes módon felhasznált cukrot tartalmazhat.
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen::8 hét
(celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
A csokoládé és a whisky varázslata édesítőszerrel készült étcsokoládé burokba zárva.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 8 hét
(a celofán tasakban történő rendelés esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért nem vállalok felelősséget)