bonbon

    Mind a(z) 4 találat megjelenítve

    Citromos-mákos bonbon hozzáadott cukor nélkül

    A citrom savanykás íze és a pirított mák roppanósága a hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé burokba rejtve.

    Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)

    12-18 fok között, száraz, hűvös helyen a termék eltarthatósága: 5 hét

    (celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során esetlegesen felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)

    3,950 Ft4,250 Ft

    Mogyorós bonbon hozzáadott cukor nélkül

    Az ellenállhatatlan selymesen lágy és intenzív piemonti mogyoró paszta és az édesítőszerrel készült csokoládé ízkombinációja tejcsokoládé burokba zárva.

    Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)

    Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.

    Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 12 hét

    (celofán tasakban történő rendelés esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)

    3,950 Ft4,250 Ft

    Pálinkás bonbon hozzáadott cukor nélkül

    Az étcsokoládé burokba édesítőszerrel készült csokoládéból és barackpálinkából készített csokoládé ganachet rejtettem.

    Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)

    Természetes módon felhasznált cukrot tartalmazhat.

    Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen::8 hét

    (celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)

    3,950 Ft4,250 Ft

    Whiskys bonbon hozzáadott cukor nélkül

    A csokoládé és a whisky varázslata édesítőszerrel készült étcsokoládé burokba zárva.

    Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)

    Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 8 hét

    (a celofán tasakban történő rendelés esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért nem vállalok felelősséget)

    3,950 Ft4,250 Ft
    X