alma

    Összesen 1 találat

    Almás fahéjas bonbon hozzáadott cukor nélkül

    Egy réteg fahéjas almazselé és egy réteg fahéjas étcsokoládé krém teszi ellenállhatatlanná az étcsokoládé burokba rejtett bonbont. Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965).

    Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 3 hét

    Az eltarthatóság ellenére azt tudni kell, hogy a kézműves bonbonok tartósítószert nem tartalmaznak, sem egyéb ízfokozót, vagy mesterséges hozzáadott terméket, így az eltarthatósági idő előrehaladtával a termék ízintenzitása csökkenhet.

    Céges megrendelés esetén a termékekre ÁFA kerül felszámításra.

    ( celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)

    3,950 Ft4,250 Ft
    X