Egy réteg fahéjas almazselé és egy réteg fahéjas étcsokoládé krém teszi ellenállhatatlanná az étcsokoládé burokba rejtett bonbont. Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965).
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 3 hét
Az eltarthatóság ellenére azt tudni kell, hogy a kézműves bonbonok tartósítószert nem tartalmaznak, sem egyéb ízfokozót, vagy mesterséges hozzáadott terméket, így az eltarthatósági idő előrehaladtával a termék ízintenzitása csökkenhet.
Céges megrendelés esetén a termékekre ÁFA kerül felszámításra.
( celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
A citrom savanykás íze és a pirított mák roppanósága a hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé burokba rejtve.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
12-18 fok között, száraz, hűvös helyen a termék eltarthatósága: 5 hét
(celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során esetlegesen felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
Nincs szebb ajándék Anyák napjára,mint csokoládéval kifejezni szeretetünket.
A cukormentes bonbonok a válogatásba az alábbi ízben készülnek a rendelkezésre álló készlet alapján: piemonti mogyorókrémes, ropogós pisztáciás, kakaókrémes mogyoródarabokkal és kesudiókrémes
A termék 9 darabos és 6 darabos kiszerelésben és díszdobozban kapható.
(A rózsa dekorációs kellék.)
A hozzáadott cukor nélkül készült tejcsokoládé falatok pirított mogyoróval, mandulaszelettel és a hozzáadott cukor nélkül készült étcsokoládé falatok liofilizált eperrel és málnával szórva. A bopp tasakban a csokoládé falatok 8 darabos kiszerelésben rendelhetőek.
Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé, liofilizált málna és az eper párosítása visszahozza a nyári napsütés hangulatát.
Nyomokban tejet tartalmazhat. Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
A celofán tasak 8 darab csokoládé falatot rejt magába.
Azért, hogy ne csak nyáron élvezhessük a friss málna és az eper ízét, megalkottam egy igazán gyümölcsös táblás csokoládét. A liofilizált málna, az eper és a hozzáadott cukrot nem tartalmazó étcsokoládé tökéletes párosítása visszahozza a nyári napsütés hangulatát.
Két szóval fogalmazva klasszikus és ellenállhatatlan! Az édesítőszerrel készült étcsokoládé és a pirított egész piemonti mogyorószemek párosítása mindenkit elvarázsol.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Ha nem szereted az étcsokoládét, akkor remek választás az édesítőszerrel készült tejcsokoládé és a pirított egész piemonti mogyorószemek varázslata.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
A belga étcsokoládé, a kakaó és a piríott mogyorószemek varázslata bonbonba zárva hozzáadott cukor nélkül.
Az olasz eszpresszó és az édesítőszerrel készült fehér csokoládé varázslata hozzáadott cukrot nem tartalmazó tejcsokoládé burokba zárva.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 5 hét
( celofán tasakban történő vásárlás esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)
Igazi varázslatot okoznak a hozzáadott cukor nélkül készült marcipánmasszával töltött étcsokoládé szívecskék.
Az ellenállhatatlan selymesen lágy és intenzív piemonti mogyoró paszta és az édesítőszerrel készült csokoládé ízkombinációja tejcsokoládé burokba zárva.
Felhasznált édesítőszer: maltit (E 965)
Természetes módon előforduló cukrot tartalmazhat.
Eltarthatósági idő 12-18 fok között, száraz, hűvös helyen: 12 hét
(celofán tasakban történő rendelés esetén a szállítás során felmerülő sérülésekért felelősséget nem vállalok)